Trans Århus

afsnit måneder' kan se, hvordan..

Category: Thai herlev


Yoni massage kursus tantra fyn

yoni massage kursus tantra fyn

Tantramassage i Odense, Fyn, i maj og juni Jeg er på kursus i Odense for at lære en helt masse om krops- og ansigtsbehandlinger inden for wellness. Så der bliver noget at Der er mulighed for at booke to, tre, fire og fem timers tantrasessioner med tantramassage, vejrtrækning yonihealing. Jeg valgte at besøge Tantra Templet hvor de giver massage til både mænd og kvinder. Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod kvinder kan få Yoni massage (indvendig massage) hvis de har lyst til det. Som kvinde kan man vælge mellem at få massage af en mand eller en kvinde, og som mand. Seneste indlæg. Længes du efter at kunne overgive dig til en partner til livet? Kender du følelsen af ensomhed? Er du god til kontrol? LIFE ENERGY SESSIONS · SELF LOVE KURSUS.

Videos

7675 Jeg valgte at besøge Tantra Templet hvor de giver massage til både mænd og kvinder. Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod kvinder kan få Yoni massage (indvendig massage) hvis de har lyst til det. Som kvinde kan man vælge mellem at få massage af en mand eller en kvinde, og som mand. Seneste indlæg. Længes du efter at kunne overgive dig til en partner til livet? Kender du følelsen af ensomhed? Er du god til kontrol? LIFE ENERGY SESSIONS · SELF LOVE KURSUS. I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni massage (indvendig massage). Som kvinde kan man vælge mellem at få massage af en mand eller kvinde, og som mand, får man massage af en kvinde.


0 thoughts on “Yoni massage kursus tantra fyn”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*